Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Bettinardi

Bettinardi er en nisjeaktør innen golfens verden, etablert i 1991. Deres spesialitet har så langt vært puttere, men etter hvert utvider de produktutvalget. Som en av få norske butikker er vi autorisert forhandler for Bettinardi Golf. Putterne er kjennetegnet av at de er laget med den mest avanserte tilgjengelige teknologien for å gjøre hver putter mest mulig konsistent og presis i treffene. I motsetning til nesten alle andre produsenter har Bettinardi valgt å ikke flytte produksjonen til Asiatiske lavkostland. Alle putterne lages i selskapets lokaler i Chicago. Gjennom det sikres maksimal kvalitet på hver putter som leveres.

Bettinardi har etter hvert får flere PGA Tourspillere i teamet sitt.  Den mest kjente av disse er Matt Cuchar, kjent som ”Mr. Consistency”.  Bettinardi oppdages etter hvert av stadig flere spillere.  Etter å ha fått flere «gull» ratinger fra Golf Digest, er det liten tvil om at populariteten vil øke ytterligere.

Bettinardi lager også spesielle puttere som i USA etter hvert omsettes for langt høyere beløp enn hva de opprinnelig kostet.

Vi har et godt utvalg av Bettinardi puttere.

Bettinardi Studio Stock 17 - Putter
36
3499.- 5499.-
Bettinardi Studio Stock 18 - Putter
36
3499.- 5499.-
Bettinardi Studio Stock 28 Center - Putter
36
3499.- 5499.-
Logg inn