Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

KJØPSVILKÅR

Vi ønsker at alle som handler hos oss skal føle maksimal trygghet.
Les gjennom våre kjøpsvilkår. Ved godkjenning av din bestilling har du automatisk godtatt vilkårene for kjøp.

Betaling:

Vi har fire betalingsmuligheter:

1: Betaling med Visa og Master Card (NETS)
Vi aksepterer Visa og Mastercard som betalingskort. All informasjon vedrørende ditt kort overføres på en sikker måte, og ingen kortopplysninger  blir lagret hos Golfhandelen.no. Vi aksepterer Visa og Mastercard som betalingskort.

2: SveaWebpay faktura
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

3: SveaWebpay delbetala

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokredittavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du ved å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall. For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon

4: Pay Pal

Vi aksepterer betaling med Pay Pal. Dette er en av de raskeste og mest effektive måte du kan betale på.

5: Henting på vårt lager i vår butikk i Brynsveien 5D Oslo

Du har også muligheten til å hente varene selv, etter avtale med oss på tlf. 48231151. Brynsveien 5 (et pitchslag fra Brynseng T-banestasjon) 0667 Oslo

Ved henting på vårt lager kan du enten betale med betalingskort (Bank kort og Visa) eller du kan betale kontant.  Ved bestilling på nett kan du oppgi at du ønsker å hente varene selv, da tilkommer naturligvis ingen frakt

Levering og frakt

Ordrer sendes i henhold til Posten/Bring sitt system. Du vil motta beskjed pr. e-post når varene sendes fra golfhandelen.no med sporingsnummer slik at pakken kan følges på www.pakkesporing.no

Vi vil pakke og sende ordren fra oss så snart vi kan i løpet av 1-3 virkedager.  Vi bestreber oss alltid på så rask levering som mulig, spesielt i høysesongen leverer vi vanligvis i løpet av 1 virkedag. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt med deg.

Forsinkelser
Hvis det skulle oppstå vesentlige forsinkelser vil vi selvfølgelig ta kontakt og gi deg beskjed om dette. Ved vesentlige forsinkelser har du rett til å gå bort fra bestillingen. I den grad vi kan tilby det, vil du få tilbud om erstatningsprodukt til tilsvarende pris og kvalitet. Du er ikke nødt til å takke ja til dette tilbudet.

Priser
Alle priser inkluderer 25% moms og er oppgitt i norske kroner.

Ordre 

For å kunne handle på golfhandelen.no, må du ha fylt 18 år.

En ordre er gyldig når ordrebekreftelse er mottatt. Ordrebekreftelse gis pr. e-mail.

Innlagt kjøpsordre er bindende.Falske ordrer vil bli politianmeldt. 
Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. 

Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto. 

Utland
Vi leverer foreløpig kun til Norge. Vi arbeider med en løsning også for det svenske og danske markedet. Er du fra Sverige eller Danmark så ta kontakt med oss så gir vi deg et tilbud inklusiv transport.

Vare skadet under transport
Hvis varen er skadet under transport, gjør følgende:
- Ta vare på all emballasje og produkt
- Registrer en retur via kontakt -linken vår
- Etter du har fått godkjent retur fra oss, gå til posten med den skadde forsendelsen og emballasjen
- Sammen med posten skriver du ut en skademelding
- Den skadde varen,  godkjent retur i fra golfhandelen.no og postens skademelding, sendes til Golfhandelen AS, Postboks 79 Bryn, 0611 Oslo

Lovverket henviser til at du gjør ting "innen rimelig tid".  For oss er rimelig tid 10 virkedager etter du hentet produktet.

Reklamasjon
Vi gir 12 måneders reklamasjon ved produktfeil på golfkøller og andre artikler som er ment for langvarig bruk. Reklamasjonen gjelder så sant den oppståtte skade ikke er selvforskyldt (eksempelvis at du har slått i en stein eller lignende).  Ta alltid kontakt med oss ved reklamasjon og vil vil hjelpe deg hurtig og komme med en rask avklaring på saken.

Angrefrist
Vi ønsker å gi våre kunder en langt bedre angrefrist enn den som ligger i kjøpsloven. Vi gir derfor alle kunder hele 4 ukers full returrett. Produktet må være ubrukt og i original embalasje. Ved bruk av angrefristen på 4 uker må kunden selv dekke både portokostnader ved forsendelse og ved retur.  Vi refunderer pengene ved retur til din bank konto, hos oss betaler vi ut det du har betalt for varen og ikke kun en tilgodelapp.

Varer som returneres skal ikke sendes i postoppkrav. Ta alltid kontakt med oss først ved bruk av angrefristen.

Om har spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt på +47 48 23 11 51

 

Logg inn