UTSTYRSGUIDE

1. Kvalitet på vårt golfutstyr

Produksjon av nesten 99% av verdens golfutstyr skjer nå i Asia, og da primært i Kina. Vi produserer vårt golfutstyr på store kinesiske fabrikker som også produserer golfutstyr for kjente merkevarer. Det er derfor ikke betydelig forskjell i golfutstyret du kjøper i merkevaren Royal Golf enn fra de kjente merkevarene.

Den største forskjellen er faktisk prisen. Vi opererer med priser på våre golfutstyr som ofte ligger på 1/3 av våre konkurrenter. Vi opererer kun med faste priser i butikken, og selv når vi har salg setter vi bare prisen på produktet ned uten å vise til før prisen.

At vi mener kvaliteten på vårt golfutstyr er god viser vi også ved å gi våre kunder markedets beste returordninger. Vi tilbyr 4 ukers full returrett, med pengene tilbake garanti. Dette gjelder også i de tilfellet kundene har brukt utstyret. Utstyret skal dog returneres oss uten skader. Ved retur må du selv dekke porto/returportokostnader. 

2. Kvalitet på skaft og grep

Vi bestreber oss at våre golfkøller skal holde nødvendig kvalitet i alle ledd. Vi gjør derfor vårt ytterste for at vi leverer gode grep på køllene og også at vi har skaft i god kvalitet, som vil oppfattes som meget gode for 98% av Norges golfspillere.

Spesielt når det gjelder skaft vil den meget gode golfspilleren (gjerne spillere med handicap mellom 0 –10) velge å kjøpe egne skaft skreddersydd for deres spill.  Vi leverer foreløpig ikke skaft for denne målgruppen.

3. Hvilken lengde bør du ha på jernsett og putter?

Jernsett menn

Det er vanskelig å gi en eksakt mal for nøyaktig hvilken lengde som vil passe deg. Nedenfor oppgir hva som en normal person vil ha behov for av lengde på jernsettet. Det er forholdet mellom høyde og lengde på armer som avgjør dette.

Vår anbefaling nedenfor gjelder for et normalt forhold mellom høyde og armer. 

Høyde:            170 – 184 cm Standard lengde

Høyde:            185 - 190 cm Standard lengde + 0,5 tommer

Høyde:            190 cm og over            Standard lengde + 1 tomme

Som nevnt vil det kunne være avvik omkring dette. Bare ring oss og spør og vi vil rådgi deg med hensyn til valg av lengde.

Putter – lengde 

Her er det mer individuelle ønsker som styrer valget. Veldig mange velger standard lengde på putteren som er 35 tommer. Dette er veldig ofte for langt for mange som liker å holde litt ned på putteren.

Vi har de fleste av putterne våre i 34 og 35 tommer og noen også i 33 tommer. 

Lengde jernsett – damer 

Damesett er normalt en halv tomme kortere enn herresett. Som ovenfor kan vi gi følgende anbefaling for lengde på dame jernsett:

Høyde:              160 – 175 cm                         Standard lengde

Høyde:            176 - 185 cm                         Standard lengde + 0,5 tommer

Høyde:            186 cm og lengre             Standard lengde + 1 tomme

Når det gjelder putter for dame så gjelder det samme som for menn og vi vil anbefale damer som er 175 eller kortere å bestille putteren på 34 tommer eller kortere. 

Dersom du ønsker å diskutere nærmere om hvilke golfkøller som passer deg best så er det bare å ringe å snakke med oss på tlf. 48231151. Det er også veldig praktisk å forespørre din pro om hva han anbefaler. Ikke nøl med å kjøpe køllene hos oss, selv om du snakker med en pro. Proen er betalt for å gi deg de beste rådene i spillet ditt, vi vet at vårt utstyr holder kvalitetsmessig mål overfor det meste av køller i markedet, men våre priser ligger ofte på 1/3 av hva du må betale for et tradisjonelt merkesett.

Velkommen til oss med store eller små spørsmål på telefon + 47 48231151. 

Logg inn